mandag den 8. oktober 2012

Mini-pizza

Som lovet kommer nu det tredje og sidste af de tre indlæg om mad i minuatureudgave :) .. Det her opskrift er den nemmeste af de tre at gå til - mest fordi både mini-pølsehornene og mini-burgerne kræver at man laver en dej - det kan man selvfølgelig også sagtens her, men denne gang har jeg brugt et smart lille trick, der gør, at mini-pizzaerne kan laves på 15 minutter........pita-brød!

Pizzerne er velsmagende og perfekte til en barnehånd - så tøv ikke med at få lavet dem og proppet dem i madpakken, picnickurven etc.



Ingredienser:
1 pakke pita-brød
1 glas pizza-sauce
Oregano
1 pk. pepperoni
1 pose revet ost
2 pk. skinke i tern
- eller bare dit yndlings pizza-fyld

Fremgangsmåde:

  1. Skær forsigtigt pitabrødene igennem så et pitabrød bliver til 2 pizzabunde.
  2. Smør pizzabundene med tomatsauce og fordel pizzafyldet herpå.
  3. Drys pizzaerne med revet ost og oregano og bag dem i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og de er gyldne (ca. 10-15 minutter). Det kan være smart at give dem lidt grill, hvis man ønsker dem ekstra sprøde og crispy.
Pita-brød i gang med at blive forvandlet til pizza-bunde! 
Tomatsaucen er fordelt.
Pizzaerne har fået topping og er klar til at blive bagt.
De færdige mini-pizzaer.

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..