tirsdag den 11. december 2012

Coleslaw med æble - perfekt til Pulled pork

Her til aften fik vi Pulled pork - virkelig en smagsoplevelse i særklasse! Snyd ikke jer selv for at prøve dét. Kødet fik vi en burger med coleslaw og hjemmelavet barbecue og opskriften på coleslaw får i her.

En ting der går rigtig godt til svinekød er æble, og derfor er der også æble i min coleslaw. Opskriften er min fars, og faktisk er det en af de eneste opskrifter på coleslaw, jeg kan lide. Den har perfekt mængde af syre og sødme. Opskriften ved jeg ikke, hvor min far har fået - men jeg ved, at han har lavet den opskrift så længe jeg husker :) ..


Ingredienser:
1/3 del af et hvidkål
3-4 gulerødder
2 æbler
1 lille løg
200 g. cremefraiche
2 dl. mayonnaise
2 spsk. hvid balsamico
Sødemiddel efter behag
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Kålen snittes fint. Gulerødderne skrælles og rives på den grove side af rivejernet.
  2. Æblerne vaskes og løget pilles og det hele snittes fint.
  3. Ingredienserne til dressingen blandes i en skål og smages til med salt og peber. Når det har opnået den ønskede smag hældes det over grøntsagerne og det hele vendes rundt.
Kålen er snittet fint, gulerødder revet, og æblet og løg skåret i tern.
Dressingen - skal lige blandes godt, og så over slaw'en.
Den færdige Coleslaw - verdens bedste, må jeg tilføje :)

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. Må lige knytte en kommentar til denne opskrift. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om coleslaw, men denne opskrift med æbler umm så synes jeg det smager rigtig godt :) Vh Dorthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Dorthe

      Tak for din kommentar :) Hvor dejligt, at du kan lide opskriften - jeg har det ligesom dig :) For mig er det kun den her variation, der duer :)

      Dejligt forår til dig!
      - Camilla

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..