fredag den 22. marts 2013

Frikadeller uden mel og mælk

Så er det snart påske, og vi skal holde ikke mindre en 2 påskefrokoster i år - manden har nemlig fødselsdag i påsken, og så kunne vi jo slå tingene sammen :) .. Noget af det jeg elsker mest ved påskebordet er frikadeller m. remo og rødkål :) Derfor har jeg kastet mig ud i at lave frikadeller uden mel og mælk :) Det gik faktisk over al forventning, og jeg er meget imponeret over resultatet :) (Det var kæresten også, der tog godt for sig)
Frikadeller uden mel og mælk - ja, det lader sig fint gøre 
Ingredienser: 
400 gram hakket økologisk svinekød
1 lille løg
1 fed presset hvidløg
2 æg
½ tsk stødt koriander
1 tsk cayennepeber
1 spsk. All-around krydderi
Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Løget pilles og snittes fint. 
  2. Alle ingredienserne kommes i en skål og farsen røres grundigt sammen og farsen krydres med salt og peber. (steg evt. en 'prøve' for at se om krydringen sidder lige i skabet)
  3. Frikadellerne formes og steges på panden i en sjat oliven olie eller klaret smør til de er gennemstegte og hænger fast på gaflen, når du stikker den i.
  4. Serveres evt. til en god salat :)
Farsen er rørt sammen.
Frikadellerne steges.
Aftenens tallerken :) 
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..