fredag den 10. januar 2014

Inspiration til aftensmad #1



Igår fik vi denne her herlige ret, der faktisk laver sig selv - hvilket jo er et kæmpe plus :) Jeg brunede en oksesteg af tykkam, på ca. 850 gram, derefter smed nogle grøntsager (gulerødder, persillerødder, løg og rødbede) i slowcookeren i nogle middelstore stykker, tilsatte en god sjat rødvin og smed kødet ovenpå. Så indstillede jeg slowcookeren til 5,5 time på High… og kl. 18, ja der var der mad! Smørmørt kød og grøntsager der stadig har lidt bid (Ja, også efter 5,5 time) :) Der blev desuden en lækker sauce af stegeskyen, som dog ikke er på billedet. Den lavede jeg ved at tage stegeskyen og blende med en håndfuld grøntsager til en glat sauce (husk at smage til med salt og peber). Jeg eeeeelsker sådan noget mad :) For en mere udførlig opskrift, kig da her.

Ha' en dejlig dag!
- Camilla

1 kommentar:

  1. Det ser bare rigtig vinterlækkert ud - oksekød er altid fuld af så meget smag.

    - Anne

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..