fredag den 28. februar 2014

Æggesalat m. forårsløg

I onsdags delte jeg opskriften på sandwichboller med jer, og dem er jeg altså svært begejstret for. De kan jo fyldes med alskins sjov og spas, men min helt klare favorit er æggesalat. Æggesalat er i min verden en overset spise - den er lækker, cremet med en skøn smag af karry, og så er den jo PERFEKT i  en sandwich :D Så her får i opskriften på min favorit æggesalat :)

Æggesalat m. forårsløg og karry  

Ingredienser (2-3 sandwichboller):
4 æg
2 dl. hjemmerørt mayonnaise (færdigkøbt kan også gøre det ;) )
1-2 spsk karry
1 stort forårsløg
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Kog æggene i ca. 10 minutter. Lad dem køle af :)
  2. Pil æggene og mos dem med en gaffel.
  3. Kom mayonnaisen ved og bland godt sammen.
  4. Hak forårsløget fint og bland i æggesalaten.
  5. Krydr m. salt, peber og karry.
  6. Lad æggesalaten trække i køleskabet en halv times tid inden servering.

Ha' en dejlig dag!
- Camilla 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..