torsdag den 5. februar 2015

Ristet brød m. pesto, mozzarella og avocado

Det sker ind i mellem, at vi ikke orker det helt store til aftensmad herhjemme, og så ynder vi gerne at spise de her skønne stykker brød. De hører virkelig til i kategorien: "Less is more" - betydende at nogen gange, er det enkle bare det bedste. Opskriften er meget simpel og uden mængde angivelser - men det skulle heller ikke gøre det store, når bare det er så enkelt :)

Ristet brød m. pesto, mozzarella og avocado :)
Ingredienser:
* Brød - franskbrød fra dagen i forevejen er udemærket til formålet
* Basilikumspesto - når ikke jeg har hjemmelavet pesto i huset, køber jeg altid den fra Løgismose
* Mozzarella
* Avocado
* Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Skær brødet i skiver. 
  2. Smør brødet med pesto i et jævnt lag.
  3. Skær mozzarellaen i skiver - det gøres nemmest med en brødkniv. Kom mozzarella på brødet og rist det i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden.
  4. Tag brødet ud af oven og top med skiveskåren avocado. 
  5. Krydr med friskkværnet salt og peber.
NB! Ideen her kan sagtens videreudvikles og det er virkelig kun fantasien der sætter grænser - f.eks. med en skive tomat og frisk basilikum / Friskhøvlet parmesan / etc. 


Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..