tirsdag den 28. april 2015

Spinatsalat m. hindbær og røde druer

Jeg kan rigtig godt lide Babyspinat. Det smager dejligt og ser lækkert ud... og så er det hammer sundt. Det er sprængt fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter; herunder folat, jern, jod, kalcium, natrium, C-Vitamin og A-vitamin.

Vi spiser meget spinat herhjemme og vi tilsætter mange forskellige ingredienser; Sidst vi fik spinatsalat var det i en udgave med brøndkarse, avocado og pinjekerner. Denne gang blev det med hindbær og druer. På billederne herunder blev den serveret med nogle lækre frikadeller :) 


Ingredienser (som tilbehør til 4 pers.)
1/2 pose babyspinat
1/2 bk. røde vindruer
1 bk. hindbær
100 g. croutons
100 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde:
  1. Solsikkekernerne ristes på en varm pande med en smule salat til de er gyldne. Når kernerne har fået farve tages de af varmen.
  2. Spinaten skylles grundigt og kommes på et fad.
  3. Druerne skylles og skære sover på midten. Kom druer og hindbær over på fadet med salaten. 
  4. Drys med sprøde croutoner og de ristede solsikkekerner.
  5. Server til et godt stykke kød eller nogle lækre frikadeller.
  6. Velbekomme!





Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..