fredag den 22. maj 2015

Italiensk salat m. friske asparges

Jeg elsker en god rugbrødsmad med italienssalat - det er faktisk mit favorit pålæg, hvis jeg kan vælge frit :) Derfor er det også oplagt, at der selvfølgelig skal være en opskrift på italiensk salat her på bloggen.

Det aller bedste er at bruge en god hjemmelavet mayonnaise - det tager 5 minutter og smager henrivende, og jeg skal nok sørge for, at der kommer en opskrift på dét inden længe. Måske med en lille video :) Men gider man ikke lave sin mayo selv, så kan man fint bruge en god købt en af slagsen.


Ingredienser:
100 g. gulerod
100 g. ærter
100 g. grønne asparges
Ca. 1 dl. mayonnaise
Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Gulerødderne skrælles og skæres i små tern. Kom gulerødderne i en gryde med kogende vand og blancher dem i 5 minutter.
  2. Knæk den træde ende af de grønne asparges, og skær dem i mundrette bider. 
  3. Kom aspargesne og ærterne i gryden til gulerødderne de sidste 2 minutter af kogetiden.
  4. Hæld vandet fra grøntsagerne og bland dem med mayonnaise. 
  5. Krydr med salt og peber.
  6. Velbekomme!





Ha' en dejlig dag.
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..