lørdag den 25. juni 2016

Abrikoser i baconsvøb

... Bare navnet! Mmmh. Søde tørrede abrikoser i lækker baconsvøb. Ja, mit mundvand løber allerede bare ved tanken. Det her, det er verdens nemmeste og lækreste tapas ret. Det er i hvert fald en klassiker her på matriklen.


Som oftest er det dadler, folk svøber i bacon, men jeg synes at abrikos kan noget andet - og bedre. Giv det et forsøg, og smid gerne en kommentar med dine tanker :-)

Ingredienser (24 stk.):
1 pakke skiveskåren bacon
24 tørrede abrikoser

Fremgangsmåde:
  1. Del baconskiverne i tre lige store stykker. 
  2. Vikl hver abrikos ind i et stykke bacon og læg dem på en bagepapirsklædt bageplade med samlingen nedad.
  3. Bag abrikoserne i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. 
  4. Velbekomme.



Ha' en dejlig dag.
Camilla

2 kommentarer:

  1. Lækre ser de ud :-D Er ret sikker på, de slår dem med dadler med flere længder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Pia :-) Og det gør de altså.. slår dem med dadler <3 Hi hi.

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..