tirsdag den 21. juni 2016

Grøn Juice m. spinat, gulerod, abrikos og appelsin

Ja, jeg kan jo nok allerede godt løfte sløret for, at jeg får juicet en hel del - sådan er det jo mange gange, når man får en ny maskine, så skal den altså afprøves :) Men juice er nok heller ikke det værste at gå amok i - det er i hvert fald fyldt med sunde vitaminer og mineraler.

I weekenden gik vi amok i frugt-juice og fik lavet et par forskellige stykker. I dag har jeg kastet mig ud i juice med grøntsager. Jeg kan lige så godt sige det som det er; Jeg gider simpelthen ikke drikke juice, der ikke smager godt bare fordi der er grøntsager i. Bum! Hvis jeg skal drikke grøntsagsjuice, så skal det også smage godt - ellers kan jeg ligeså godt bare gnaske i en gulerod ekstra om dagen.


Den er grønne juice smager rigtig dejligt - spinaten smager man stort set ikke, men den bidrager med masser af gode vitaminer; både A-, B-, C- og K-vitamin samt Jern og Kalcium bare for at nævne noget. Guleroden derimod giver en dejlig smag sammen med både abrikos og appelsin, som er den mest dominerede af ingredienserne.
Ingredienser (Ca. 0,5 liter):
4 gulerødder
3 abrikoser
2 appelsiner
100 g. spinat

Fremgangsmåde:
  1. Skær top og bund af gulerødderne og skyld dem godt. Skær dem i mindre bidder, så de nemmere kommer i juiceren. 
  2. Fjern stenen fra abrikoserne og del dem i halve. 
  3. Skær skrællen af appelsinerne og del dem i halve eller kvart alt efter størrelse.
  4. Skyld spinaten grundigt og haft det evt. groft.
  5. Kom alle ingredienserne i din slowjuicer.
  6. Server afkølet evt. med isterninger.
  7. Velbekomme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..