Der ligger allerede een opskrift på One Pot Pasta her på bloggen, og den er tomat-baseret og suuuper lækker. Den her er lidt mere simpel og med pasta penne i stedet for spaghetti; men det bliver den ikke mindre lækker af. Den smager lidt henad Pasta Cabonara, bare noget mere let og luftig i konsistensen.
Ingredienser (2 pers.):
1 pk. skiveskåren bacon1 løg
5 dl. vand
2,5 dl. madlavningsfløde
250 g. pasta penne
1 bt. hakket purløg
1 bt. asparges
100 g. friskrevet parmesan
Salt og peber
Topping:
Friskrevet parmesan
Fremgangsmåde:
- Skær baconen i mindre stykker og steg dem sprøde i en gryde.
- Pil løget og skær det i skiver. Stegt det kort i gryden sammen med den sprøde bacon.
- Tilsæt vand, madlavningsfløde, pasta penne og hakket purløg. Krydr med salt og peber.
- Kog retten op og lad den derefter koge efter anvisningen på pasta-posen.
- Imens skyldes aspargesene, og de træde ender knækkes af. Skær aspargesene i mundrette bidder og læg dem til side.
- Når der er 3 minutter tilbage af kogetiden tilsættes aspargessnitterne. Smag retten til med salt og peber.
- Når retten er færdigkogt fjernes den fra varmen og hviler i 3 minutter, hvorefter den revne parmesanost tilsættes.
- Anret pastaretten i dybe tallerkner og drys med lidt friskrevet parmesan.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..